Cannot install prod version under wampserver on Windows 10


#1

I want to install Sylius in prod version on

Windows 10
Wampserver : Mysql 5.5, php 7.2.4, Apache 2.4

Get the following in my Apache error.log:

[Sun Aug 26 15:22:24.325263 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00418: Parent: Created child process 5660

[Sun Aug 26 15:22:24.748380 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 5660:tid 680] AH00354: Child: Starting 64 worker threads.
[Sun Aug 26 15:22:26.992589 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00428: Parent: child process 5660 exited with status 3221225725 – Restarting.
[Sun Aug 26 15:22:27.062130 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00455: Apache/2.4.33 (Win64) PHP/7.2.4 configured – resuming normal operations
[Sun Aug 26 15:22:27.062627 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00456: Apache Lounge VC15 Server built: Mar 18 2018 12:58:47
[Sun Aug 26 15:22:27.062627 2018] [core:notice] [pid 10072:tid 768] AH00094: Command line: ‘c:\wamp64\bin\apache\apache2.4.33\bin\httpd.exe -d C:/wamp64/bin/apache/apache2.4.33’
[Sun Aug 26 15:22:27.064125 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00418: Parent: Created child process 13936
[Sun Aug 26 15:22:27.467125 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 13936:tid 684] AH00354: Child: Starting 64 worker threads.
[Sun Aug 26 15:22:29.735003 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00428: Parent: child process 13936 exited with status 3221225725 – Restarting.
[Sun Aug 26 15:22:29.805701 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00455: Apache/2.4.33 (Win64) PHP/7.2.4 configured – resuming normal operations
[Sun Aug 26 15:22:29.805701 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00456: Apache Lounge VC15 Server built: Mar 18 2018 12:58:47
[Sun Aug 26 15:22:29.805701 2018] [core:notice] [pid 10072:tid 768] AH00094: Command line: ‘c:\wamp64\bin\apache\apache2.4.33\bin\httpd.exe -d C:/wamp64/bin/apache/apache2.4.33’
[Sun Aug 26 15:22:29.807686 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00418: Parent: Created child process 10920
[Sun Aug 26 15:22:30.216460 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10920:tid 680] AH00354: Child: Starting 64 worker threads.
[Sun Aug 26 15:24:37.258326 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00428: Parent: child process 10920 exited with status 3221225725 – Restarting.
[Sun Aug 26 15:24:37.333634 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00455: Apache/2.4.33 (Win64) PHP/7.2.4 configured – resuming normal operations
[Sun Aug 26 15:24:37.334139 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00456: Apache Lounge VC15 Server built: Mar 18 2018 12:58:47
[Sun Aug 26 15:24:37.334139 2018] [core:notice] [pid 10072:tid 768] AH00094: Command line: ‘c:\wamp64\bin\apache\apache2.4.33\bin\httpd.exe -d C:/wamp64/bin/apache/apache2.4.33’
[Sun Aug 26 15:24:37.335618 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 10072:tid 768] AH00418: Parent: Created child process 828
[Sun Aug 26 15:24:37.748835 2018] [mpm_winnt:notice] [pid 828:tid 684] AH00354: Child: Starting 64 worker threads.


#2

I reset my wampserver to php version 7.1.16 and then it worked. But the loading time is not acceptable (prod env).

Here the performance for prestashop and shopware on the same configuration (both with sample data).
I want to show you compare images but I am new and only 1 image is allowed, here the data.
Shopware Load: 2.02 s
Prestashop: Load: 1.85 s


#3

When the image loaded for the first time, it creates a cached version, and in future this image will loaded faster. For another performance issues, apply this two options, it worked for me: https://symfony.com/doc/current/performance.html#configure-the-php-realpath-cache


#4

Ok. I try some thinks described also in symfony docs.
Want to put my .htaccess content in a vhost but now I get 404 errors. How can it be.


#5

Here my vhost:


#6

Cannot get it running . Try to install the assets with console but error because no public directory. I mean there are more incompatibilties with symfony 4.1. My log